Cookie verklaring

Van de besloten vennootschap Squad Apps B.V.
November 2022

Artikel 1

Inleiding

De website www.squad-apps.com maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om u een betere gebruikerservaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en stelt ons in staat de website te optimaliseren. Een cookie is een klein bestand (technisch eenvoudig) dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door de door u gebruikte browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek wederom naar onze server teruggestuurd worden. Wij lichten graag toe wat dit voor u betekent.

Artikel 2

Gebruik van permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie kan u(w browser) herkent worden bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal naar uw voorkeuren worden ingesteld. Wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies wordt dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen. Op die manier proberen wij het gebruik van onze website voor u zo prettig mogelijk te maken. Deze permanente cookies kunt u op ieder moment verwijderen via de instellingen van uw browser.

De verzamelde gegevens zijn anoniem en worden voor statistische doeleinden gebruikt. Denk hierbij aan domeinen, datum en tijd van oproepen of aanvragen, doorverwijzende internetsites en andere parameters in de URL’s. Wij kunnen deze gegevens niet herleiden tot een pc of individu. Deze cookies slaan geen informatie op over persoonlijke gegevens.

Artikel 3

Gebruik van functionele cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van onze website u hebt bezocht. Daardoor kunnen wij onze dienst aanpassen op het surfgedrag van de bezoekers. Deze cookie heeft tot doel de website goed te laten werken. Deze cookies bevatten elke keer dat u de website bezoekt een ander, tijdelijk nummer.

Wij gebruiken tevens een cookies om te controleren of uw (mobiel) apparaat, JavaScript ondersteunt. JavaScript zorgt er onder meer voor dat u uitklapmenu’s ziet op de website. Als uw apparaat geen JavaScript ondersteunt, wordt de website niet op de juiste manier weergegeven.

Deze cookie worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Artikel 4

Analytische cookies

Cookies met statistische doeleinden brengen in kaart welke pagina’s van onze website u bezoekt alsmede kunnen wij dan lokaliseren vanaf welke plaats u via een mobiel apparaat onze website bezoekt. Deze cookies worden door ons geplaatst via Google.

Cookies met sociale doeleinden geeft de gebruiker de mogelijkheid om content van de website via sociale media op een directe manier te delen met derden. De social media websites plaatsen deze cookies zelf. Dit gebeurt op het moment dat u op onze website een social media knop aanklikt. De social media website herkent dan uw IP-adres op het moment dat u een pagina van onze website wilt delen.

Cookies met targeting doeleinden bouwen een profiel op van uw surfgedrag. Daarmee kunnen wij de advertenties afstemmen op uw interesses. Op onze website staan advertentiecookies en wij plaatsen die ook op websites van derden. Door deze informatie (online surf-, zoek- en koopgedrag) uit alle advertentiecookies te combineren, houden we de aanbiedingen voor u relevant.

Cookies met commerciële doeleinden geven ons inzicht in welke advertenties aan een gebruiker van de website worden getoond alsmede in welke frequentie.

Artikel 5

Tracking cookies van onszelf

Wij maken gebruik van tracking cookies en bouwen daarmee een profiel op van iedere betrokkene. Alleen als u toestemming verleent plaatsen wij een dergelijke cookie op uw (mobiele) apparatuur. Indien u onze website bezoekt, deelt het cookie de verzamelde gegevens met ons. De informatie geeft ons inzicht welke websites u bezoekt. Uw opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw persoonsgegeven (naam, adres, e-mailadres, etc.),. Deze informatie dient alleen om advertenties zoveel mogelijk af te stemmen op uw profiel.

Artikel 6

Tracking cookies van adverteerders

Alleen als u toestemming verleent plaatsen door ons ingeschakelde adverteerders “tracking cookies” op uw (mobiele) apparatuur. De adverteerders bouwen daarmee een profiel op van uw online-gedrag. Deze cookies houden bij welke pagina’s u bezoekt binnen het eigen netwerk van de adverteerder. Uw profiel wordt dus mede samengesteld op basis van uw bezoek aan andere websites uit hun netwerk. Uw opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw persoonsgegeven  (naam, adres, e-mailadres, etc.),. Deze informatie dient alleen om advertenties zoveel mogelijk af te stemmen op uw profiel.

Artikel 7

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics. Dit is een (onderdeel van) het Amerikaans bedrijf Google.

Van deze dienst maken wij gebruik om inzicht te krijgen in het surfgedrag van de bezoekers van onze website. De verkregen informatie kan Google aan een derde verschaffen indien zij hier wettelijk toe wordt verplicht. Google kan deze informatie ook verschaffen aan een derde waarmee zij samenwerkt. Zoals u begrijpt hebben wij geen invloed op de handelswijze van Google. Google mag van ons wel de verkregen analytics informatie gebruiken voor een andere dienst binnen haar bedrijf.

Google anonimiseert de verzamelde gegevens zo veel mogelijk. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Google brengt de verzamelde informatie over naar de Verenigde Staten, om het aldaar op te slaan op haar servers. Onderdeel van de voorwaarden van Google zijn daarom de Standard Contractual Clauses.

Artikel 8

Facebook

Om de website op sociale media te kunnen delen en/of promoten hebben wij op de website knoppen van sociale media opgenomen. De knoppen op onze website van Facebook werken door middel van cookies die Facebook zelf plaatst op het moment dat u gebruik maakt van die knop (button of like). Op het plaatsen van de cookie door Facebook hebben wij geen invloed. Wij adviseren u de privacyverklaring van Facebook te lezen om te begrijpen wat Facebook met uw persoonsgegevens doet die zij via deze cookies ontvangen. 

De verzamelde gegevens door Facebook en aan haar gelieerde partijen worden zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook slaat de door haar verkregen informatie op in de Verenigde Staten op daar voorhanden zijnde servers.

Artikel 9

Overzicht analytische cookies

Hieronder treft u een overzicht van de door ons en derden geplaatste analytische cookies alsmede de functie van de betreffende cookies.

Cookie (verzamel)naam Soort Cookie Wie plaatst cookie? Functie Opslagperiode
_Utma Analytisch Google Analytics Meet het websitebezoek van de gebruiker 24 maanden
_Utma Marketing Google Analytics Hulpmiddel om de websitegebruiker op deze website en website’s van derden persoonlijke aanbevelingen en advertenties te laten zien 24 maanden
Artikel 10

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Een betrokkene heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van zijn of haar persoonsgegevens. Zie hiervoor onze Privacy Verklaring. Het voornoemde recht geldt dus ook voor persoonsgegevens die verkregen zijn door cookies. Als u als betrokkene een verzoek indient tot inzage, verwijdering en/of correctie, dient u er rekening mee te houden dat wij van u vragen dat u zich identificeert. Indien uw verzoek betrekking heeft op persoonsgegevens verkregen door een cookie, dan helpt u ons door een kopie van het cookie mee te sturen.

Artikel 11

Verwijderen van cookies alsmede tracking cookies geplaatst door derden

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

 

Hieronder vind u een overzicht van de meest voorkomende browsers alsmede hoe u de tracking cookies geplaatst door derden kunt verwijderen.

 

Microsoft Edge: Klik rechtsboven op het Menu icoon. Klik op ‘Instellingen’ en daarna op ‘Kies wat u wilt wissen’ onder browsergegevens. Daar kunt u de gewenste opties aanvinken en op wissen klikken.

Chrome: Klik rechtsboven op het Menu icoon. Klik op ‘Instellingen’ en daarna op ‘Geavanceerd’. Vervolgens klikt u op ‘Privacy en beveiliging’. En daarna op  ‘Browsegegevens’ wissen.

Firefox: Klik rechtsboven op het Menu icoon. Ga naar ‘Voorkeuren’  en klik op ‘Privacy & Beveiliging’. Klik op ‘Uw recente geschiedenis wissen’. Onder ‘Details’ kunt u aangeven wat u precies wilt wissen.

Safari: Klik linksboven in de menubalk op ‘Safari’ en kies ‘Voorkeuren’. Kies bovenin het venster het tabblad ‘Privacy’. Klik vervolgens op ‘Beheer websitegegevens’ en kies voor ‘Verwijder alles’.

Artikel 12

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:

www.consumentenbond.nl/internet-privacy/wat-zijn-cookies

www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies

https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/internet/cookies

Op zoek naar een baan? Bekijk de mogelijkheden bij Squad Apps

Bekijk onze vacatures

Op zoek naar een baan?