De mooiste baan ter wereld

Wat maakt werken bij Squad Apps zo leuk en uniek? Lees het in onderstaande blog!

Werken bij Squad Apps

Impact maken

Elke dag ontwikkel je functionaliteit in applicaties die banen zinvoller, creatiever en leuker maken. Laten we zeggen dat de processen van je klant bestaan uit goedkeuringsstromen, planning in Excel-bestanden of veel communicatie met (externe) partijen. Wat als je 80% van dit werk zou kunnen automatiseren op basis van bedrijfsregels die je definieert. Zodat je klant zich kan richten op het verbeteren van dat proces of op zijn of haar klantrelaties. Het is geweldig om mensen hiermee te helpen en impact te maken!

Het is divers

Elke dag ben je puzzels aan het oplossen voor de klant en ben je op zoek naar de beste oplossing. Om die te vinden, is het belangrijk dat je de klant begrijpt. Dat doe je door goed te luisteren, door te vragen en bijvoorbeeld een bedrijfsproces in kaart te brengen. Tijdens het werken met Mendix leer je ook veel over IT in het algemeen. Het gaat nooit alleen om Mendix, je leert veel over andere systemen, IT-infrastructuur en verschillende mensen binnen verschillende afdelingen en organisaties.

Krijg een winnaarsmentaliteit

Er gaat vrijwel geen dag voorbij dat functionaliteit niet blijkt te werken. Klanten zijn ontevreden, want de verwachtingen bij een platform als Mendix zijn hooggespannen. Zie jij wat er mogelijk zou zijn? Hoe zou je de puzzel van functionaliteit, budget en tijd kunnen oplossen? Waarom is wat de gefrustreerde klant zegt belangrijk? Wat zou je van die ontwikkelaar kunnen leren die niet volgens best-practices werkt?

Bij Squad Apps betalen we je uiteraard goed en je kunt werken voor geweldige bedrijven in sectoren als productie, entertainment of de marine. De werkomstandigheden zijn geweldig als Mendix consultant, maar dat is voor mij maar een klein deel van waarom ik dit werk zo graag doe.

Wat deze job uniek maakt, is dat je dagelijks feedback krijgt op werkende applicaties. Mendix-projecten duren weken in plaats van maanden. Stel je voor hoe je leercurve eruit ziet! Bij Squad Apps groeien we snel. Jij zou onze volgende Mendix Koning kunnen zijn. Misschien kun je zelfs mee op onze skireis. Hoe dan ook, als dit alles jou ook enthousiast maakt, maken we graag kennis met je!

No items found.
Geschreven door
Martijn
van Kuijk