Let me entertain you

Let me entertain you

Branche

Entertainment

Doel

Productiviteit verhogen

Resultaat

Snellere applicatieontwikkeling

Doel

Mendix helpt Banijay Benelux (voorheen Endemol Shine) hun concurrentie voor te blijven door hun digitaliseringsinspanningen te optimaliseren. Het doel is om de productiviteit en de digitale ervaring van zowel klanten als werknemers te verbeteren. Als je de resultaten wilt maximaliseren, is een low-code platform zoals Mendix onmisbaar. Om hetgeen te digitaliseren wat je uniek maakt als organisatie, heb je maatwerk software nodig. Met Mendix heb je een toekomstbestendig platform om intuïtieve applicaties te ontwikkelen.

Werken met Mendix kan een plezierige of pijnlijke ervaring zijn. Dit kan het geval zijn voor applicatieontwikkeling in het algemeen, maar met low-code wordt deze tegenstelling versterkt. Je kunt heel snel iets fantastisch ontwikkelen of heel snel een puinhoop creëren. Daarom geeft Banijay altijd prioriteit aan de kwaliteit van de ontwikkeling en is Squad Apps gekozen als primaire Mendix ontwikkelingspartner.

Aanpak

Bij Banijay werken ze graag pragmatisch met Mendix. Ze hechten waarde aan korte communicatielijnen en een snelle ingebruikname van nieuwe functionaliteiten. "Leren en verbeteren om beter te worden." Om dit goed te kunnen doen, heeft Banijay ervaren en getalenteerde Mendix consultants nodig met verschillende expertises. Dit sluit perfect aan bij de manier waarop we bij Squad Apps werken. Squad Apps werkt met de meest ervaren en getalenteerde Mendix ontwikkelaars die snel resultaten leveren en elkaar graag helpen.

Resultaat

Het resultaat van de samenwerking tussen Banijay Benelux en Squad Apps is dat Banijay in staat is geweest om hun Mendix ontwikkeling te versnellen en applicaties te creëren die gemakkelijk te onderhouden en uit te breiden zijn. Het werken in squads maakt Banijay minder afhankelijk van één of twee Mendix ontwikkelaars en heeft de architectuur, gebruikerservaring en prestaties van hun applicaties verbeterd.

Kunnen we jou helpen?
Contact
Martijn
!