De Netflix cultuur in low-code consultancy: Squad Apps!

Wist je dat Netflix zijn succes niet toekent aan het idee om te streamen maar aan hun cultuur? Wat deze cultuur inhoudt en waarom wij er zoveel interesse in hebben lees je in deze post!

Het fundament van de Netflix-cultuur bestaat uit: hoge talent dichtheid, oprecht zijn en veel feedback geven (altijd met een positieve intentie) en geen regels is de basisregel. Wat ze dus eigenlijk zeggen, is dat je de beste mensen de vrijheid moet geven om van een idee een succes te maken. Wanneer je elkaar feedback geeft ontstaan daarnaast nog betere ideeën. Dat lijkt veel op het werken in Squads!

Hoe passen we die ideeën concreet toe bij Squad Apps?

Hoge talent dichtheid: Als talent en/of ervaren consultant voeg je veel waarde toe bij klanten dus dan verdien je een top salaris! Bij Squad Apps verdien je in de top van de markt.

Oprecht zijn en feedback geven: als je met zoveel slimme koppen samenwerkt, zou het dan niet gek zijn als je niet zoveel mogelijk van elkaar leert? Iedere week hebben we twee momenten waarop we uitdagingen met elkaar bespreken, Squad ups! Daarnaast zijn we verantwoordelijk als team en helpen we elkaar op onze projecten.

Geen regels: wat werkt er fijner dan de vrijheid van een informele platte organisatie met bijna geen regels. Binnen een Squad is veel vrijheid om invloed te hebben op de opdrachten en taken die je uitvoert en alle activiteiten die we gaan organiseren (zoals gamen (de ps4 is besteld), skiën, borrelen, tafeltennissen, bierproeverijen en nog veel meer)!

Enthousiast over het concept? Laat het ons weten!

Squad out!

Kennis

Martijn van Kuijk

Co-Founder
Terug naar overzicht

Samen aan
de slag?

Plan kennismaking

Op zoek naar een baan? Bekijk de mogelijkheden bij Squad Apps

Bekijk onze vacatures

Op zoek naar een baan?