Klantcase DSM

Over DSM

Vanuit onze eeuwenoude wortels als de Nederlandse Staatsmijnen heeft DSM zich ontwikkeld tot een doelgerichte, op wetenschap gebaseerde wereldwijde onderneming, gespecialiseerd in oplossingen voor gezondheid en voeding voor mens en dier. Ons doel is het creëren van betere levens voor iedereen – daarom zijn we er trots op dat onze naam de afgelopen jaren een nieuwe betekenis heeft gekregen onder onze mensen: Doing Something Meaningful.

Binnen DSM hebben we een groot, wereldwijd gebruikt divers landschap. In dit landschap wordt Mendix gebruikt als een low-code ontwikkelplatform om op maat gemaakte applicaties te bouwen om bedrijven te ondersteunen in hun digitale reis. Binnen ons IT-landschap hebben we een grote verscheidenheid aan applicaties gecreëerd met behulp van Mendix. Om aan de huidige vraag te voldoen en onze applicaties in goede kwaliteit af te leveren, was er behoefte aan uitbreiding van ons ontwikkelaarsteam met senior Mendix-expertise.

De aanpak

Squad Apps levert deze expertise via een squad van twee Mendix Expert ontwikkelaars. De aanpak hierbij is de volgende: één ontwikkelaar is in de lead en fungeert als single point of contact naar de onderneming. Samen verdelen de ontwikkelaars het ontwikkelwerk op de achtergrond.

Squad Apps helpt bij het maken van nieuwe applicaties, maar onderhoudt ook bestaande applicaties en werkt complexe vraagstukken en functionaliteit uit tot passende oplossingen.

Verder voelen ze zich verbonden met DSM en treden ze op als echte team players, helpen ze andere Mendix ontwikkelaars te groeien in hun Mendix ontwikkeling en helpen ze de kwaliteit in het hele bedrijf te verhogen, hetzij interne DSM bronnen of externe bronnen van andere leveranciers.

De resultaten

Werken met Squad Apps geeft DSM de Mendix expertise die we nodig hebben om onze interne behoefte aan low-code ontwikkeling en advies in te vullen. Daarnaast zijn we door het werken met squads niet afhankelijk van één ontwikkelaar en geeft het ons de mogelijkheden om op te schalen indien nodig.

Squad Apps levert hoogwaardige middelen en een intelligente aanpak voor low-code ontwikkeling.

Anouke Tielens-Coenegracht
Chapter Lead Technology Development bij DSM

 

Klantcase

Anouke Tielens-Coenegracht

DSM
Terug naar overzicht

Samen aan
de slag?

Plan kennismaking

Op zoek naar een baan? Bekijk de mogelijkheden bij Squad Apps

Bekijk onze vacatures

Op zoek naar een baan?